Marga 11. 08. 19.

Szia Ara , kérlek szépen , ha időd engedi ráhangolódni erre az álmonra. Nagyon ritkán álmodok,, így,, ha igen akkor tudatosan, vagy általában mint a cicák, az egyik félagytekém pihenő üzemmódban a másik éber,,és aztán váltanak..Ezt álmodtam :
Egy a mostani énemnek idegen helyen voltam, de az álomban otthonosan mozogtam benne, és munkahely volt. Észre vettem, hogy szűlni fogok, és elvonultam egy külön helységbe, de nem volt nagy hasam, és amikor megnéztem, akkor már a kis feje a gyereknek kb homlokig kint volt.Mindez állva történt. Tartottam a kezemmel a gyerek fejét, és nem voltak fájdalmaim, csak egy tompa feszítés.

De mire ez átsuhant a gondolatomban, a baba már ki is jött és egy férfi kéz elvitte, de én nem sajnáltam, nem sírtam, nem vettem zokon ezt.
És abban a pillanatban a főnöknőm - akitől a lakást is bérlem - hangját hallottam meg távolról, hogy most már folytassam a munkát.
nyugodt voltam végig, csak csodálkozó érzésem volt..
Vissza szóltam, hogy de hát a placenta még nem is jött ki.
Rá pár pillantra eltávozott a placenta, melyet megfogtam, megnéztem, és az is eltűnt.
Vér nem volt. Semmi nyoma a szülésnek nem volt, és elindultam a munkát folytatni. De hogy mi volt az a munka az nem derült ki.
nagyon köszönöm neked,, ha esetleg üzenetet hordoz számomra, és nem valami feldolgozás zajlott , akkor elmondanád nekem.

 

Ara

Nagyon könnyű „szülésed” lesz az álom szerint. Valami értékeset létrehozol, megteremtesz a saját erődből, a saját lelkedből. Általában a szülés az álomban nem konkrét szülést, hanem valamilyen kitartó, kreatív tevékenységnek a gyümölcsét jelenti, új alkotást, sikert. A helyszín (a munkahely, ahol dolgozni kell) a te mostani körülményeidet jelenti, akkor is, ha nem hasonlít rá. Elvonulsz egy külön helyiségbe, vagyis nyugodt, biztonságos feltételeket biztosítasz magadnak egy rövid időre. Egy férfikéz, egy aktív, cselekvő, gondoskodó személy elviszi a teremtésedet, vagyis elengeded, hadd járja a saját útját, hadd növekedjen, nem neked kell foglalkoznod a felnevelésével. (Ébredés után jut eszedbe, hogy sajnálhattad is volna, sírhattál is volna, de az álmodban jobban tudod, hogy mi a természetes.) Vissza kell térned a szokásos munkádhoz, kötelességedhez, feladataidhoz, erre a főnöknőd figyelmeztet. De nem tudsz még hozzáfogni, mert van még valami, amit el kell engedned, amit a placenta jelképez: a gyermek védelmét, tehát nem kell a teremtményedet védelmezned és táplálnod, a védelmet elengeded, majd egyszerűen eltűnik.

 

Tehát nyilván már érik, formálódik, készülődik benned valami, ami nemsokára napvilágra kerülhet, amit létrehozol, könnyedén, erőfeszítés nélkül, és utána útjára engedheted, nem kell vele többet törődnöd. Most egy kicsit irigyellek. :)

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Powered by Komento
Kapcsolódó cikkek x