Anisha 11. 08. 20.

Álmodtam egy furát az éjjel, nagyon élénk álom volt....
Segítenél?

Álmomban a kicsi lányom szalagavatójára készültünk. Megdöbbentem, hogy most van, és nem télen, és hogy ilyen hirtelen, de örültem is neki, mert a hidegben ez elég macerás dolog (csinosan kell öltözni....de úgy, hogy azért hazafelé a 2 km-t le tudjuk gyalogolni). Szóval váratlanul ért a dolog. De gyorsan el kezdtem válogatni, hogy mit vegyek fel. Elsőként a kedvenc szoknyám került  a kezembe - ez egy türkiz kék három csíkból összeállított, épp most jött vissza a divatba a fiatalságom óta...arany szálak vannak benne...imádom! és most van épp a varrónőnél, hogy rám jöjjön, ill. zipzár cserén), és mintha abban a lakásban lettünk volna, ahol felnőttem, szóval mutatom a többieknek, hogy szerintük ez jó lesz e, hisz most nyár van....most nem kell olyan szigoruan venni az ünneplő fogalmát. De..azt mondják a többiek, hogy azért mégis kicsit elegánsabban kéne menni.

A cipő kiválasztása sem egyszerű- Végül nem tudom mit vettem fel, már ez nem fontos, és már ott is vagyunk. És látom, hogy felírják a gyerek nevét, hogy hozzá is jött valaki, aki még eddig nem vett jegyet. És tudom, hogy 5000 Ft-ba kerül a belépő. Aztán mintha már reggel lenne, és én nem emlékszem a bálra, és nagyon elszomorodom, hogy nem láttam táncolni a gyerekemet....és...hogy hát ez a kor elég drága éjszaka volt....De akkor kiderül, hogy minden résztvevő fel fog vonulni, így legalább látom a gyerekemet a ruhájába. És jön is a menet, de nem látom őt. Viszont jön pár kisebb gyerek, nem tudom minek vannak öltözve...talán cirkuszosok...és az egyik a földön ülve húzza magát előre, és nagyon jókedve van. A menet folytatódik...de én felébredek. És az álomban tudatában vagyok annak, hogy aug.20-én van a bál.

 

Ara

Egy olyan nagy és fontos eseményre készülsz, ami nem a tiéd, nem rólad szól, hanem a lányodról, de téged is érint (valami ilyen esemény lehetett nemrégiben, vagy következik nemsokára az életedben). Az eseménynek nem most kellene bekövetkeznie, de most még alkalmasabb időben van, mint ha a várható idejében lenne. Váratlanul ér, de azonnal reagálsz, cselekvésre kész vagy.

A ruha az álomban azt az arcunkat szimbolizálja, amit mutatni szeretnénk a külvilág számára, illetve amilyennek mások látnak minket, tehát nem a valódi énünket, a belső önvalónkat jelenti, hanem épp azt rejti el. Pontosan leírod a szoknyát, amit fel akarsz venni. Ez egy régi ruhadarab, amit most felújíttatsz: egy régebbi aspektusodat „veszed elő”, amiről már azt hitted, hogy „kiment a divatból”, de most újra aktuális. A lakás, ami gyermekkorod helyszínére emlékeztet, szintén ezt sugallja. Nézzük meg a színeit: a türkiz az arannyal itt a gyógyulást és megvilágosodást jelenti, a magasabb szint irányítja az esetlegesen fájdalmas emlékeid felszínre kerülését és meggyógyítását. Te úgy érzed, hogy ez a szoknya, ez az aspektusod, amit nagyon szeretsz, pontosan kifejez téged, és éppen megfelelő erre az alkalomra (ez egy belső érzésed, mégis bizonytalan vagy benne), de mások figyelmeztetnek az illemre, hogy egy elegánsabb, a tömegtudatnak jobban megfelelő személyiségedet húzd elő a gardróbból. A cipő az új utakon járás szimbóluma, ebben is válogatsz.

Végül elveszíti a fontosságát az aspektusok próbálgatása, már ott vagy az esemény közepében, ahol jogosultsági gondok foglalkoztatnak: valaki még nem vett jegyet, nincs joga erre az eseményre belépni – ezt nem írtad meg, hogy kicsoda, esetleg fontos lehet. Aztán egy időlyukba kerülsz, kiesel az izgalmas és örömteli eseményekből, nem veszel részt bennük (nem látod táncolni a kislányodat), és ez elszomorít téged. Még az is eszedbe jut, hogy ez így sokba kerül neked. Majd kapsz egy újabb lehetőséget, hogy részt vehess a történetben, amikor megnézhetnéd a kislányt, ahogy másokkal összhangban megvalósítja a céljait, de vagy ő tér el más irányba, ami miatt nem vesz részt a közös eseményen, vagy pedig te nem ott keresed őt, ahol valójában van, mindenesetre a szándékotok nem találkozik. Egy egész más társaságba csöppensz, ahol idegenek mókáznak nagyon vidáman, de én ezt kissé groteszknek érzem, nem igazán a te világod.

Tehát sajnos az álom arról szól, hogy abból az eseményből kimaradsz, amire rákészülsz, és egy másfajta történés zajlik körülötted, amiben viszont nem találod a helyed és nem találod a lányodat. Az álomban ez augusztus 20.-ához kötődik, de tapasztalatom szerint sokszor a dátum nem fontos, mert a tudatalatti nem ismeri a lineáris időt: az álom-én csak előkap egy eléggé közeli vagy érdekes dátumot a készletből.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Kapcsolódó cikkek x

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap51
Tegnap119
Összesen755706
Indult 2013.07.01. CoalaWeb