Maitra 11. 10. 02.

(Néhány instrukció után Maitra szép elemzést hozott össze, amit kiegészítettem még pár mondattal.)

Kb.két hete minden éjjel szín tiszta átlátszó vízben vagy állok,vagy megyek,vagy msát látok benne,de a víz mindig ott van

A kapcsolatom a régi.....erről kár is beszélni,de a fejem rengeteget fáj.....3napja nem:)...végre

 Szóval kb.két hete minden éjszaka benne van az álmomban a víz.Teljesen tiszta átlátszó.Mindig bele kell mennem,feküdtem is benne mert elöntötte a sátort amiben aludtunk,hó formájában is volt amibe nagyon nem akartam bele menni mert láttam,hogy a többiek távolabb már úsznak,és ott már mély,és erre nem is emlékszem bele mente-e,de ma éjjel is,most egy kis csecsemőt vettem ki a vízből.Szóval a lényeg a víz,de nincsen tőle rossz érzésem,de nagyon érdekes,sosem volt még ilyen visszatérő álmom,pláne nem egymást követő napokon ilyen hosszú ideig.

Ara

Az álomfejtés mindössze ennyi: határozd meg a kulcsszavakat az álomban. Ebben az álomban 5 kulcsszó van.
Küldök neked 4 linket, álomszótárakat. Ezekből keresd ki és másold egymás alá a kulcsszavakra vonatkozó meghatározásokat. A szótárakat fontossági sorrendbe raktam.
Ezután olvasd végig az egyes kulcsszavakra vonatkozó megfejtéseket, és szűrd ki belőle azt, ami biztos, hogy NEM vonatkozik rád. Válogasd ki azokat, amikről úgy érzed, hogy valószínűleg ezt jelenti az álmod.
Keresd meg a kulcsszavak közötti összefüggéseket, ha vannak. Írd le, mit találtál.
És küldd el az egészet az e-mailben nekem. Jó álomfejtést!

 

Maitra

Nagyon érdekes ahogy összeáll a kép és valóban itt van a jelen életben,persze ha jók a kulcs szavaim :))).Nos.A következőkre jutottam.

 

VIZ-Érzelem.Problémákra utal.Káosz.(ez rendben vagy nem rendben de ez van...)

FÉLELEM-amitől félek,annak csírája bennem van.Elégedetlenség saját magammal!..(ami még ide illhet:Zavarban vagyok egy kapcsolatban,haragszom arra akibe szerelmes vagyok!-igazából ez nem biztos hogy jelen van-tudod akivel kimentem Erdélybe srác,azóta jár hozzám energia kezelésre,és közben nyílunk ki egymásnak,de Ő egyszer csak újra páncél,és nem értem,de nem is biztos,hogy érzek mélyebb érzelmeket,inkább csak baromi jól elvagyunk,nem közelített még,ilyesmiről szó sincs csak az én fantáziámban néha :)))

GYERMEK-Önállóság ill. függési problémák.Lehetőség mely az én lelkemben lakozik. :))

HÓ-ijedtség.

SÁTOR-ebbe az egybe nem voltam biztos,hogy kulcs szó-e,de miután elolvastam az értelmezését biztossá vált.

            A változatosság keresése, a romantika utáni vágy veszélyezteti az otthon állandóságát.Bizonytalanság.(Abszolút így van.)

 

Ennyit sikerült.Kíváncsian várom az értékelést!:)Puszi.

 

Ara

Az öt, általam kinézett kulcsszó közül hármat te is megjelöltél, illetve négyet – a víz, a és a sátor azonos, a gyermek helyett csecsemőt írtál eredetileg, azt is meg lehetett volna nézni, a félelemről pedig egy szót sem szóltál az álomban, sőt, hangsúlyoztad, hogy nincs rossz érzésed. Márpedig a félelem eléggé rossz érzés. Helyette én a tiszta szót gondoltam kulcsszónak, de akkor, ha eszerint fontosnak tartod a félelmet, tartsuk meg hatodik kulcsszóként.

A víz érzelmeket jelent. Belemész, de amikor hideg, nem szívesen teszed, sőt egy alkalommal mély is, tehát mély érzelmekről van szó. A víz mindig tiszta és átlátszó álmodban. Mindig belemész, majd egyszer elárasztja a sátrat, ahol ideiglenesen megszállsz. Azt írod, káoszt jelent, de a tiszta víz nem jelenthet káoszt, hanem inkább tisztulási igényt, tisztulási vágyat. Tehát van benned egy nagyon erős (lelki) megtisztulási vágy, az érzéseid megtisztítására. A sátor védelmi szimbólum is, ugyanakkor benne van az ideiglenesség érzete is. Tehát ideiglenes védelem alatt állónak érzed magad, miközben eláraszt a víz, a tisztulás igénye. Legutóbb egy csecsemőt vettél ki a vízből: önállósági, illetve függési problémákra, sőt esetleg kiszolgáltatott helyzetre is utalhat, illetve arra, hogy itt az ideje az újjászületésnek.

Nem derült ki, hogy a félelem mikor és hol jelent meg az álomban. Leginkább belső nyugtalanságot, bizonytalanságot jelent. Valószínűleg ezt szeretnéd megtisztítani a rengeteg vízzel.

 

Maitra

Nagyon szépen köszönöm az elemzést!!!!

Valóban sokat dolgozok magamon,hogy végre "normális" értékrendek szerint tudjak élni.Gyermeket nevelni,családot alapítani....!Ez egy nagyon mély és erős vágyam,ezen munkálkodom,viszont hisz már korábban erről beszéltünk nem vagyok benne biztos,hogy jelenlegi kapcsolatomban ezt így felszínre tudnám-e hozni ki tudnám-e teljesíteni az érzelmek hiánya miatt.Talán itt lehet a félelem,mert a választ tudom,ezt így lehetetlen,és le kell zárnom.A hóban való belépésemnél az álmomban ott volt egy félelem érzés.

 

Ara

A hó akkor itt nem csak a belső nyugtalanságot jelenti, hanem inkább a félelmet. A félelem jeges és hideg, akár a hó.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap51
Tegnap119
Összesen755706
Indult 2013.07.01. CoalaWeb