Endre 14. 03. 09.

Az álom amit ide beírok ma este volt és nagy hatással volt rám valami miatt nagyon kellemes és jó álom volt.

Egy gyönyörű erdőben vagyok minden nyugodt. Egyszer 2 fa között egy átjáró nyílik valahova az átjáró kb mintha egy üveglap lenne csak simán át lehet rajta lépni. Átlépek. A látvány egy izzó lángoló erdő a talaj izzik amin állok és a látvány lenyűgöző nagyon jó érzés. valami arra késztet hogy induljak beljebb ebbe az erdőbe. különböző lények közelednek felém felemelem a kezem tenyeremből fehér fénysugár indul el a lények felé megsemmisítése őket. Már futok ez erdőben kezemből egyre többször jön elő a fehér fény. Elérek egy újabb üvegfalat aminek túloldalán a normál emberi világ van átlépek és megérkezek az ismert földi világba a kezem még mindig fehéren izzik. Felébredek.

kb 1 éve írom az álmaimat minden nap ez a történet a füzetembe 3,5 oldal lett részletesen de nagyon rég volt ilyen álmom ami ekkora hatással lett volna rám. pedig minden nap álmodom az idén a füzetembe egy naphoz van írva, hogy nem emlékszem az álmomra Már csak értelmeznem kéne a látottakat.

 

Ara

 

Láttam a képeid között, hogy részt vettél tűzön járásban. Az álmodban az izzó talaj részben erre utal, de van szimbolikus jelentése is, ami a tűzre és a tüzes tulajdonságokra utal: az akarat, a transzmutáció, az életerő és a hatalom, de idetartozik a heves indulat is. A tűz a szellemi megtisztulás eszköze, aminek segítségével más emberré válhatsz. Az álomban a talaj izzik, ami a stabilitást, az anyagi világhoz kapcsolódást, a biztonságot jelenti. Ezt égeted fel a tűzzel, hogy más emberré válhass. Nem tudom, van-e most az életedben valamilyen változás, de az álmod ennek a lehetőségére utal, méghozzá úgy, hogy a meglévő, biztonságosnak hitt stabilitást a szellemi megtisztulás által felégeted.

Az erdőben (az élet erdejében) egy üveglapszerű, de átjárható kapu vezet ebbe a tüzes világba. Erről én egy dimenzióátjáróra asszociálok, vagyis az a fajta szellemi megtisztulás, aminek részese vagy, átvezethet téged egy magasabb dimenzióba (várhatóan az ötödikbe).

A tüzes erdőben lényekkel harcolsz, megsemmisíted őket egy fehér fénysugárral. Még azt megírhatnád, hogy milyenek ezek a lények, de feltételezem, hogy negatív entitások. A fehér fény az isteni jelenlét fénye, ezzel semmisíted meg őket.

Majd egy ugyanolyan átjárón átlépve az emberi világba érkezel, ami azt jelenti, hogy mindazt a tapasztalatot, amit a tüzes erdőben szereztél, a mindennapi életben is felhasználhatod, hiszen itt kell folytatnod az életedet. A kezed még mindig fehéren izzik, tehát a képességedet áthozod magaddal.

 

Endre

 

Amit kérdeztél az álommal kapcsolatban: Az izzó erdőben a lények sok esetben emberi alakban jelentek meg de volt egy pár ami csak gomolygó energia formájában volt. Futás közben egy kidőlt fatörzs ami a közeledtemre mint egy polifom kicsavarodott benne egy sisakos emberalak ép felült amikor eltalálta a fehér fény a tenyeremből és eltűnt, akkor az suhant át a fejembe, hogy senki sem állíthat meg senkinek nincs esélye se erre. Ebben az izzó lángoló erdőben végtelen nyugalom volt rajtam és olyan vörös színeket láttam ami itt a földön nem is létezik csodálatos volt. Mielőtt átléptem az üvegfalon az emberi világban az az érzésem volt, hogy vannak emberek akik rosszat akarnak vagy hátráltatni akarnak azokon is használnom kéne a fehér fényt. Kilépve az emberi világba viszont az ott lévő embereken már nem használtam a fehér fényt és fel is ébredtem. Amit magamról elmondanék: Eddig kétszer voltam tűzönjáráson tavaly és a két alkalommal összesen kb 16-18X sétáltam át a parázs szőnyegen. Ezt e hónap 22 újra megteszem most lesz a tavaszi tűzönjárás és arra a rendezvényre megyek. Kb 1 éve változott meg a világról alkotott képem és az életem 100%-ban változott vagy a hozzáállásom a világhoz. Sok ismerős azt mondta nem vagyok normális ma ott tartok ha valaki azt mondja nem vagyok normális már tudom, hogy valamit jól csinálok. Amit ma gondolok a világról röviden. A világban minden rendben van minden úgy történik ahogy történnie kell. A világunkban nincs jó és rossz. Csak jó és olyan helyzet amiből tanulnunk kell ezáltal hibázni se tudunk. Minden ami körülöttünk történik az élet bármely területén annak az oka mi vagyunk minden esetben. Az, hogy ki vagyok amit most gondolok, hogy egy örök életű szellem az biztos, hogy nem vagyok a nevem a munkám stb erre az életre ezt a testet vettem fel. Ez a test pedig a legtökéletesebb arra amit ebben az életembe meg szeretnék tapasztalni ha így nézem a testem tökéletes minden hibájával együtt és senkire se haragudhatok érte , hisz én alkottam magamnak, mint ahogy a szüleimet is én választottam pl Nem is ők neveltek fel apámat a mai napig nem ismerem és intézetben nőttem fel. Anyámat se nagyon ismertem de ő már meghalt kb 13 éve.

 

Ara

 

Annak fényében, amit most elmondtál, még kiegészíteném az álomelemzést azzal, hogy amikor azt gondoltad az álomban, hogy azokkal az emberekkel szemben is használhatnád a fehér fényt, akik rosszat akarnak neked, az egy "alsóbb" lépcsőfok ahhoz képest, ahogyan gondolkozol az életről: nincs jó és nincs rossz, és ami körülöttünk történik, annak mindig mi vagyunk az oka. Ezért nem tudtad, nem akartad használni a fényt az emberek ellen - hiszen ha nincs rossz, akkor nincs olyan sem, aki rosszat akarhat neked.

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Kapcsolódó cikkek x

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap87
Tegnap141
Összesen756254
Indult 2013.07.01. CoalaWeb