Fu-fu 10. 08. 18.

Ebben az esetben nem én végeztem a nayuzást, hanem Fu-fu, én csak egy magyarázatot fűztem hozzá.

Fu-fu

Kedves Ara!
Szeretnélek megkérni, hogy" nézzél" meg engem. Volt pár látomásom, amire nem találom a választ (vagy nem akarom? nem hiszem?)
3 éve kezdődött. Megismerkedtem valakivel. Nagyon hirtelen csöppent az életembe, és nagyon felkavart. Feltettem magamnak a kérdést: mi közöm van hozzá? És jött a látomás:
Egy kártyát láttam. Világoszöld és fehér színű volt a lap, egy kis terem volt rajta, benne egy asztal, az asztalon kereszt és kehely. Hirtelen emlékeztem, hogy ez a SZENTÉLY.

A következő pillanatban már 3D-ben láttam a termet, és mi ott álltunk kézen fogva az asztal előtt, és nagy nyugalmat éreztem.
Ez volt az első látomás. Biztos vagyok benne, hogy előző életembe már találkoztunk, esetleg a lelki társam.Ezt egy jósnak is elmondtam, aki azt a választ adta, hogy igen Ő a párom volt, és mindketten a gyógyításra esküdtünk fel. A mostani életünkben is ez a feladatunk. Hát ezen nagyon meglepődtem, hiszen sokszor jött már ki, hogy gyógyító vagyok, sőt sokszor érzem az ENERGIÁT, csak nem tudok vele mit kezdeni.
Hát feltettem a következő kérdést: valóban gyógyító vagyok? És jött a válasz újra.
Egy piramisban voltam. Előttem egy trónon egy egyipomi (talán fáraó?) Magas, vékony nő. Én előtte térdepeltem. Két ujjunkat összeértettük. Tisztán emlékeztem a jelre, mely az energia átadását jelenti.Majd a testemen körül arany színű fény ment körbe, mely folytatódott a földön.
És itt véget ért a látomás. Pár nap múlva folytatódott:
Az arany fény folyt tovább a földön furcsa energiavonalakon, majd egy piramis oldalán ment fel, a piramis csúcsáig. Ott a fény a napba tűzött, vagy a nap a piramis csúcsára?
És a csúcs körül aranyszínű energiagyűrű volt. Az a szó volt a fejembe: fényhozó, fényhordozó?
Hát ezért szeretnék tőled segítséget kérni. Ugye nem vagyok teljesen lüke?

 

Ara

Kedves Fu-fu, gyönyörű látomásaid vannak, és nem, egyáltalán nem vagy lüke, ezt biztonsággal állíthatom. Te magad is érzed ezt. Én is hasonló képekkel dolgozom, és teljesen normálisnak érzem magam. Az, hogy nem találsz rá választ, hogy mi lehetett ez, azért lehet, mert új neked a képességed. Tudom, eleinte nehéz elhinni, hogy egy olyan világból kapsz információkat, amit a 3D-s érzékszerveinkkel nem foghatunk fel, de nem te vagy az egyetlen, aki átlát a fátyolon. Élvezd és használd a képességedet. Ha az innen nyert tapasztalatokat képes vagy lefordítani a fizikai világ nyelvére, ha képes vagy az életedben alkalmazni, akkor kiteljesedhet az egész életed.

Valószínű, hogy előző életeidben többször is találkoztál azzal a férfival, és akár a lelki társad is lehet. De én ezt nem állítom, mert a te életedre vonatkozó konkrétumokat senki sem állíthatja határozottan, ezeket neked kell tudnod. Azt mondom, amit én valószínűnek látok, de ez az én igazságom, ezért arra kérlek, hogy vizsgáld meg abból a szempontból, hogy te a belső igazságpontodban igaznak érzed-e.

Az első képed világoszöld és fehér színei a megnyugtató tisztaságot árasztják, amit te magad is átéreztél a pároddal az oltár előtt állva. A kereszt és a kehely egyrészt a kereszténység jelképei, másrészt ennél sokkal ősibb szimbólumok is, amik egy nagyon-nagyon régi életedre is visszamutathatnak. Ez esetben a gyógyítás adománya már nemcsak a földi történelem kezdete óta, hanem eónok óta veled van, és a pároddal is.

A piramis nem egyszerűen temetkezési hely: szakrális védelmet jelent. Lehetséges, hogy ezt a képedet az egyiptomi időkből hívtad le, de az is lehetséges, hogy sokkal régebbről. Egy trónon ülő magas rangú nőtől energiát kaptál. Az energiának egy része lehet a gyógyítás is. Ez a nő lehetsz akár te magad is, egy régebbi életedből, ahogyan átadod a mostani énednek a tudást. Az arany fény a legmagasabb rendű isteni szeretet színe, ez fogja körbe, védelmezi és feltölti a testedet. Majd a következő látomásban átszövi a földet (átadja az energiát és a tudást azoknak, akiknek erre szükségük van). A következő kép a piramissal pedig kísértetiesen emlékeztet engem Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titka c. könyvében leírt történetre, amikor Thot és atlantiszi társai megépítették a Nagy Piramist, és a csúcsán elhelyezték a világot elpusztító katasztrófából sok embert megmentő hajót.

A fényhozó, fényhordozó, fényszövő, fénymunkás, világítótorony kifejezést a csatornázott (=közvetített) entitások (Kryon, Kuthumi, stb.) alkalmazták azokra az emberekre, akik hajlandóak áttörni a fizikai világ korlátait, és kiterjesztve a tudatukat, mások előtt járni és nekik utat mutatni.

 

Kép: KeDo

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.
Powered by Komento