P. Anita 11. 02. 28.

EDESANYAM JELEZTE,HOGY NEHEZSEGEIMET MEGOSZTHATOM ONNEL.
VALOBAN EGY NEHEZEBB ELETHELYZETBEN VAGYOK EGY JO 3 EVE,BAR EDDIG SEM VOLT KONNYEBB.EN BIZTOS VAGYOK,HOGY EGY ELOZO ELETEMBOL SZARMAZO PROBLEMA ,,FOLYIK AT,,EBBE AZ ELETBE.BAR A MARS AZ URALKODO BOLYGOM,DE MAR FARASZT AZ ALLANDO KUZDELEM, EGYSZER EGY JOSNO AZT MONDTA,HOGY NAGY DOLGOK TORTENNEK VELEM.MIT KENE TENNEM?

Ara

Kedves Anita, mint idősebb, javaslom, hogy tegeződjünk. Az előző életekből származó problémákat felül lehet írni, mint egy régi számítógépprogramot. Azt nem csodálom, hogy fáraszt az örökös küzdelem, hiszen a harc már nem működik: minél inkább harcolsz valami ELLEN, annál inkább megteremted és behúzod az életedbe azt, ami ellen harcolsz. Külső megerősítést vársz (jósnőtől), de a sorsodat neked kell létrehoznod. De mivel én nem vagyok jós, több adatra lenne szükségem, hogy segíteni tudjak. Kérlek, írd le minél részletesebben, miben, hol látod a problémát, mert úgy érzem, hogy egy szempontváltásra volna szükséged, amiből másképpen tudnál tekinteni az életedre, és ezáltal az meg tudna változni. Hiszen ezt szeretnéd, nem?

 

Anita

KOSZI A GYORS VÁLASZT.SOKAT GONDOLKODOM ROLA,MI LEHET A GOND,MITOL KERULOK OROKOS PROBATETELEK ELE,HOLOTT VALOBAN A LEGJOBBAN NYUGALOMRA VAGYOM.SOKSZOR VAGYOM VALTOZASRA,DE A HOLTPONTROL NEM TUDOK ELMOZDULNI,HA MEGFESZULOK SEM,AZTAN PERSZE MINEL JOBBAN EROLKODOM,ANNÁL INKÁBB NEM MOZDUL SEMMI.KERDES,HOGY AZERT-E,MERT NINCS IDEJE MEG,VAGY NEM IS AZ EN UTAM.PL.EGY JO 5 EVE LELEKBEN ELHAGYTAM MAR A MUNKAHELYEM,AZOTA IS NEZEGETEK,EGYIKNEL SEM ÉRZEM,HOGY OTT ENGEM KERESNEK,IGY MEG MINDIG OTT ULOK,IMMÁR 14 EVE.HOLOTT A SZABADSAGNAL JOBBAN SEMMI SEM BOLDOGIT.SAJNOS A KORULMÉNYEK NEM TESZIK LEHETOVE,HOGY A DRAGA SZABADSAGOT VALASSZAM.FELMERULT,HOGY KULFOLDRE MEGYUNK,DE BAR NAGYON SZERETNEM MEGTUDNI MILYEN,VALOJABAN MOST NINCS MERSZEM MENNI.SZERETNEK GYEREKET,DE EZ SEM JON OSSZE.ORULET.MERRE?

 

Ara

Kedves Anita, azt, hogy mi a te utad, te határozod meg, nem a körülmények. Sajnos azt kell mondanom, hogy azt a problémahalmazt, amit te most annak látsz, te hoztad létre, te tartod fenn és te működteted, de jelen esetben nem tudatosan. Tudatosan is meg lehet határozni az utat, és ez senki máson nem múlik, csak a te választásodon. Van kiút és van új élet, de az első botorkáló lépések mindig nehezek.
 A próbatételek nem eléd kerülnek, hanem te helyezted el magadnak őket  a múltban, hogy be tudd bizonyítani magadnak: meg tudod oldani. Erőlködéssel, harccal nem fog menni, ezt te is látod. Egy olyan váltással fog menni csak, amikor legelőször is a saját szemléletedet kell megváltoztatnod. Ha másképp tekintesz a téged körülvevő világra, akkor az szép lassan megváltozik, és olyan képet fog mutatni, ami már valóban örömet jelent majd neked. Nézzük a munkát. Azt írod, hogy lélekben már öt éve elhagytad a munkahelyedet, és máshol keresel, de azt nem érzed, hogy ott téged keresnének. Így nem is fogod. A választás nem így működik, hanem úgy, hogy magadban hozol egy belső választást: szeretnék egy olyan munkahelyet, ahol örömteli, számomra kielégítő munkát végezhetek, kellemes légkörben, és ami az anyagi bőséget is bevonzza. Ez az a választás, ami aztán köréd rendezi a körülményeket.
Szeretnéd a külföldi munkalehetőséget, de félsz tőle. Melyik érzés erősebb? Amelyik erősebb és többször átéled, az fogja felülírni a másikat.
Szeretnél gyereket, de nem jön össze. A baba azt várja, hogy te megnyugodj, és békés, harmonikus életet élj. Amíg ilyen reménytelen, kétségbeesett és tanácstalan vagy, addig jobb, ha nem születik meg, mert képzeld el, ha ugyanilyen maradnál a születése után is, mi lenne vele? A harmóniát és egyensúlyt ne a babától várd, hogy majd ő meghozza az életedbe, mert így biztos, hogy nem fogja. Hanem teremtsd meg magadban, és ez a lelkiállapot majd hozzád vonzza az a kis lelket is, akinek ugyanezeket a körülményeket tudod majd biztosítani.

Ha bármi kérdésed van még, akkor szeretettel várom.

 

Anita

KOSZONOM.MAR A HONLAPOD OLVASGATASA IS MEGNYUGTAT.

 

Kép: KeDo

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap52
Tegnap159
Összesen756669
Indult 2013.07.01. CoalaWeb