Jagi 09. 05. 31.

Nem álom volt, hanem egy különös ébrenléti, de nem ebben a „világban” történt tapasztalás. Gyönyörű érzés kísérte, s majdnem egy napig bennem maradt, vagy én benne? Sem azelőtt, sem (sajnos) azóta nem volt még csak hasonló élményem sem.

Az előzmény: ez 2008. márc.31-én, hétfői napon történt, akkoriban még nem ismertem Tóbiást, és Adamustól sem olvastam semmit. Akkoriba Kryon jelentette nekem a gondolkodást, ébredést okozó folyamatot. Már itt laktunk Bodméron és kint ültem a kertben. Ez a kert sztem különleges energiával bír, olyan mintha egy meséből jött volna. Semmi különös az „összetevőit” illetőleg, de bárki bejön, vagy benéz a kapun, úgy érzi, mindig itt kéne lenni.

Én is így érzem.

Szóval szép meleg napsütéses nap volt, kint ültem és azon morfondíroztam, hogy mit mondott Kryon az egyik könyvében, hogy hozzáférhetünk az Akasha krónikánkhoz, s mivelhogy minden a Mostban van, ezért azok a tapasztalásaink is ott vannak, amelyet még nem éltünk meg ebben a lineáris időben. S lehívhatjuk azt, amit szeretnénk, ami már így most is a miénk, de csak úgy 4-5 időkörrel tapasztalnánk majd meg. Mindenkinek van olyan amit a legjobban tud, amihez a legjobban ért, s már most módunkban van kiaknázni ezt a tudást. S amennyiben feltesszük a kérdést, választ kell kapnunk rá. Ezt írtam le akkor:

 „2008.márc.31.Hétfő

Amikor arra utalva amit Kryon javasolt, megkérdeztem, hogy hát mi az amit én tudok a legjobban, mi az amit a jövő élettervemből meríthetek az Akasha krónikámból, a következő felismerés jött át: A bőséget úgy teremtheted, hogyha azt csinálod amit szeretsz, mindig, bárhol azt a tevékenységet folytatod, akárhol, akár otthon, a kertben, stb, akkor az a szeretet energia váltódik át, manifesztálódik a bőség energiává. Minél inkább szeretve élsz, annál inkább áramlik feléd a javakra átváltódott szeretet energia, tehát a szeretet a mértékegysége az általa létrejövő – átváltódó értékeknek, javaknak, szükséglet kielégítőknek, a bőségnek. Nem pénzért cselekszel, hanem mert szereted csinálni, amit csinálsz. A szeretet pedig olyan magas szintű energia, amely manifesztálja és feléd áramoltatja ami az életedhez szükséges. Mindent. Nincs munkának nevezhető hagyományos munka, csak az emberek szeretettel és szeretetből végzett tevékenysége van. Minél boldogabb vagy, minél több fajta tevékenységet végzel szeretettel, annál jobban áramlik feléd a bőség…. Minden ami boldoggá tesz, s nem ártasz másnak vele! BELÜLRŐL -------- KIFELÉ haladás !

 ……azt bizonyosan éreztem, hogy ez egy valós működése az Univerzumnak, s egy fejlettebb kb 5 körrel magasabb tapasztalásból merítettem, s már Most is így lehet élni!.... Bizonyos, hogy ez azért jött el hozzám, mert már most is használhatom. Sőt, most kell elkezdenem használni, átállni erre a szemléletre!

Hát Kryon…, feladtuk Nekem a leckét….! „

Nos ez lenne az . Igazán nem nagyon tudtam mit kezdeni vele, akkor éppen a bányászbéka alatti alagútrendszert jártam, és Tóbiásra is csak a nyár végén bukkantam.

Amikor ebben a látomásban voltam, ÉREZTEM a valóságosságát és a működési elvét az IGAZ voltát. Még mindig nem igazán került helyre bennem, hogy mit tegyek vele.

Miután látom, hogy ezek a belenézések és beleérzések neked az erősséged, kérlek véleményezd, hogy mi is ez.

 

Ara

Te most egy konkrét választ vársz tőlem, hogy ez a rendkívüli üzenet pontosan mit jelent a te fizikai valóságodban, pedig olyan gyönyörűen és pontosan leírtad te magadnak, hogy nem igazán tudok mit hozzátenni. Erre mondanám a cseten, egy másfajta szókészlettel élve: hát mit nem érc? Nem is azért teszem fel ide a honlapra, hogy az én válaszomat mutogassam, hiszen az jelentéktelen emellett a csodálatosan tiszta és igaz üzenet mellett, hanem úgy gondolom, hogy ezt, amit te megfogalmaztál, érdemes sokaknak elolvasni. Igen, egy valódi tapasztalást húztál le az Akasha krónikából, és pont akkor, amikor a bányászbékát vizsgáltad éppen alulról, ez így van rendjén, így működik. Tudjuk, hogy akkor kapjuk a legmegrendítőbb, legbeteljesítőbb tapasztalásokat, vagyis akkor teremtjük meg a plusz 1-et, ha előtte létrehoztuk a hiányt, a mínusz 1-et.

 

Mi az, amit végre eldöntöttél, a szíved közepéből választottad, tehát a szeretetenergiát átalakítottad a fizikai világban történő megvalósításra? Mi az a tevékenység, ami bizonyosan a beteljesítő tapasztalást, és a bőséget hozza meg a számodra? Azt a mélyen átélten igaz elméletet, amit egy évvel ezelőtt éteri úton kaptál, most ülteted át a gyakorlatba: most földeled le. El kellett hagynod a fix állásodat, mert nem volt beteljesítő számodra, nem tudtad a szeretetenergiát megnyilvánítani általa, és most kicsit bizonytalanul érzed magad, talán ezért is vársz a megerősítésre: jól tetted, amit tettél, és éppen ez a választott tevékenységed az, aminek az ígéretét egy éve kaptad. De hát ezt te magad érzed a legjobban, még ha néha el is bizonytalanodsz. Én azt érzem, hogy mozgásba hoztad magad körül az energiákat, és hogy valami elindult az életedben, és ezt a valamit különösen nagyszerűnek érzem. A beteljesítés rajtad múlik, de ezzel nem lesz baj: az a szeretet, amit a mostani munkádba fektetsz, az bőségesen és bőségben visszatér hozzád, miután tett egy kört a fejlődés spirálján.

 

Az élmény egyébként megismételhető, csak engedd meg magadnak.

 

 

Ara

 

Több mint egy év telt el ez után a levélváltás után, amikor Jagi ismét írt.

 

 

Jagi 10. 09. 13.

 

Szia Ara! :D

Rákattintottam az oldaladra, s \"véletlenül\" pont a saját \"látomásom\" bukkant fel.
Szép volt ujra elolvasni, s látom hogy az azóta elémdobódott folytatást is valóban időszerű megirnom Neked.
iggen...ennek az egésznek a szívhez van köze.... a szivben való éléshez, kapcsolódáshoz, ez az a bizonyos \"szenvedély\", ami az enyém. :)
Egy hajnali félálom-féléber pillanatban jött be, az AHHA, : amikor arról olvastam, hogy behivom az aspektusaim, mert itt az idő, megyünk tovább, aki nem jön most, az lemarad, s belélekzem a Lelkem, s kapcsolódunk a Szivközponthoz, mert azon keresztül tudunk az Akashánkhoz férni és Teremteni...., ez valahogy mind egy egészen logikus és természetes folyamként nyert értelmet bennem, s hogy iggen, az én szivem vágya volt ez a látomás!
Egyszerűen nem egy konkrét tevékenység, hanem, iggen, egy mód egy létezési mód, s igy ez az Új Föld látomása nálam!!!

Aztán már ébren (hm), nem értettem, hogy miért voltam ennyire biztos és lelkesült félálomban. ( Milyen kifejező a nyelvünk, lelkesült :D )

Hát pont azért, mert a lelkem üzenetét éltem még.

Szóval ennyi a dimenzióváltásról, ez a módja, annak a megteremtése, a szivem szenvedélyével, amilyen világban szeretnék élni.
Ez az én álmodásom ilyen az én látomásom az Új Földről!

Nos, két évvel a \"csatizásom\" után megérkezett a megértésem is.

 

Kép: KeDo

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap56
Tegnap147
Összesen697326
Indult 2013.07.01. CoalaWeb