6.1. Én Vagyok

Ez a téma mindennek az alapja, kihagyhatatlan és kikerülhetetlen, mert minden ebből – belőlünk – indul ki. Tudom, hogy sokan lesznek közületek, akiknek ezzel a fejezettel nem fogok újat mondani, és tudom, hogy ezt sokan sokféleképpen elmondták már, de mindig vannak újszülöttek, akiknek minden vicc új, különösen a sokak számára járatlan rengetegnek számító spirituális világban.

Ha még nem tapasztaltad meg azt az élményt vagy állapotot, amiről szó lesz a cikkben, akkor nem lesz elég elolvasnod, mert a cikk csak „szó, szó, szó”, ahogy Hamlet mondja. Az útmutatások megmutathatják, merre menj, és hogy esetleg milyen buktatókkal találkozhatsz, de semmit sem érnek, ha térképpel a kezedben megállsz egy helyben. Ne hidd el, amit mondok, indulj el, tapasztald meg magad. Akkor a te utaddá, a saját értékes és hiteles élményeddé válik, és akkor már nem kell elhinned ezt az egészet, hanem tudni fogsz. A te élményeidet csak te tudod átélni, senki másét nem veheted át, és senki más nem fogja megélni helyetted. Amit viszont átélsz, az a tiéd lesz – illetve az te magad, Önmagad leszel.

Egy olyan gyakorlatot írok le, ami nekem bevált. Adamustól tanultam, de azt is megtanultam tőle, hogy amit ő leírt, az egy alap, amin el lehet indulni, és biztatott is mindenkit, hogy keresse meg a maga számára azt, amivel tovább tudja fejleszteni, amit tőle kaptunk, olyan módon, ahogyan az számára a legmegfelelőbb. Ez a gyakorlat eredetileg a saját energiarendszer visszaállítására és működésének fokozására való, de nem csak erre lehet használni. Kétfajta testhelyzetet javaslok hozzá, kinek melyik jó: vagy hanyatt fekvés, vagy kényelmes, függőleges gerincű ülés. De van, aki természeti környezetben, vagy valamilyen egyhangú munka, kertészkedés, mosogatás, vasreszelés közben is átéli az élményt. A módszer rendkívül egyszerű(nek tűnik), a gyakorlat maga csak ennyi: ráfókuszálunk a testünk és tudatunk középpontjára, ami a szívtájékon, a szívcsakra közepén helyezkedik el, és addig megyünk befelé, majd még lejjebb és beljebb, amíg végül találunk valamit.

Bent, a középpontban lakik Isten. Vagy Önmagam. Vagy a felsőbb énem, ez mind ugyanazt jelenti, bár van, aki különféle szakaszokra, szintekre elemzi, de én azt tapasztaltam, hogy minden egy. Valójában nincsenek rá szavak, mert az az állapot nem hozható át a szavak rezgéstartományába, más dimenzióban létezik, illetve mivel ide a tudatunk központjának, a szívcsakrának a működtetésével tudunk eljutni, a fogalmak, amik az elme termékei, nem megfelelőek a meghatározásához. Csak körülírni, megközelíteni tudom: a teljesség, az elfogadás, a kiterjedés, a most, az örökkévalóság, a teljes feloldódás az egységben, a feltétel nélküli szeretetben, a szerelemben, a minden és a semmi. És: Én Vagyok. Minden, ami van, ÉN VAGYOK.

Megértheted, átélheted mindezt. Láthatsz is esetleg egy fehér, nagyon intenzív, de nem vakító fényű fehér csillagot vagy inkább napot, észlelhetsz forróságot a szívben vagy az egész testben (esetleg, ha csak egy bizonyos ponton vagy nyitott az energiák felé, akkor a tested valamely részén), érzékelhetsz energiahullámokat (különösen fentről, a koronacsakrától lefelé haladva végig az egész testen), sőt lehetnek ettől teljesen eltérő élményeid is, de a lényeg maga az érzés, illetve állapot. Ez viszont szinte mindig egy kicsit más lesz, és mindenkinél egyedi. Van, aki különféle fokozatokat él meg, több dimenzión áthaladva. Tehát ne várd el, hogy pont úgy és pont azt fogod érezni, mint amit én leírtam, és azt sem, hogy ha már egyszer bejutottál ide, akkor legközelebb is ugyanabban az élményben lesz részed. Hogy akkor mi lesz, hogy lesz? Tapasztalj, és megtudod.

Sőt, ha nem befelé indulunk, hanem kifelé, ennek az ellenkezője is működik, fordított irányban, én ezt is kipróbáltam: megnövekedek, kiterjedek, szét, ki, fel és át a Világegyetemen, amíg hatalmas leszek, és egy távoli pontban megtalálom azt, amit (akit) keresek. Ez a pont egy követhetetlen töredékpillanat alatt végtelenné tágul, magába fogad, és ugyanúgy átélhetem az eggyé válás csodáját, mint a befelé vezető úton. Isten ugyanaz: az Omniverzum bármely részén keresed, Őt fogod megtalálni.

Épp ezért mindazon vallási rendszerek, amelyik Istent kihelyezik a külső világba, vagy felrakják az égbe, a Mennyországba, ezáltal eltávolítják tőlem, és egy külső személyként mutatnak rá, az én szememben hazugnak minősülnek, mert én nem hiszem, hanem tudom, hogy Isten NEM egy dühödten bosszúálló, ugyanakkor jóságos öregúr, akit félni kell, mert megbünteti a rosszat, és megjutalmazza a jót. Bennem lakik, én Ő vagyok, minden sejtemben, minden érzésemben Ő ölel engem. És ahogy bent, úgy kint: az egész teremtett világ egyetlen hatalmas organizmus, Isten teste, a legparányibb kvantumrészecskétől kezdve a teljes, végtelen egész Omniverzumig Ő maga. Én magam.

Ha eljutsz ebbe az állapotba, és akár csak egy töredékmásodpercig is meg tudod tartani, azt veszed észre, hogy a következő napokban – amíg ebben az energiában tartózkodsz – minden tökéletesen köréd rendeződik, mintha csak valaki úgy szervezné, ahogy számodra a lehető legideálisabb; nincs előtted akadály, egyszerűen minden sikerül, a világ gyönyörű és csodálatos. Feloldódnak a fájdalmak. Elillannak a félelmek. Mintha valaki levenné a válladról a nyomasztó terheket és gondokat. Felszabadulsz a bűntudattól és az áldozatiságtól. Elkerülnek a drámák. Enyhülnek a testi szenvedések, múlnak a betegségek. „Eléritek a Szellem kezét, és soha többé nem engeditek el” – mondta Kryon, és ez így van. És mindig vágyni fogsz vissza.

Nem, ebben semmi túlzás nincs. Én is megtapasztaltam, mások is, akiknek olvastam hasonló élményét, de egyre többen vannak az ismeretségi körömben, akik szintén átélték ezt. Bárki megtapasztalhatja. Te is.

 

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap44
Tegnap141
Összesen756211
Indult 2013.07.01. CoalaWeb