Ara Rauch Kézművek

Elindítottam az Ara Rauch Kézművek oldalamat a Facebookon. Ez nem profilváltás, hiszen világéletemben kézműveskedtem, de most szeretném neked megmutatni, mire jutottam. 
 
 
Gyere, nézd meg --> Ara Rauch Kézművek
 
Makramézni 18 évesen tanultam meg. Ez a 70-es, 80-as években nagy divat volt, amikor mindenki virágtartókat makramézott. Én is akkor kezdtem, de a makramézáson kívül szerettem rajzolni, hímezni, subázni, kötni is: sok mindent megtanultam, ami érdekelt. Nemrég észrevettem, hogy nem csak ismét divat lett a makramé, de gyönyörű új fonalakat gyártottak hozzá, sőt, újfajta csomókat is kitaláltak, amikkel látványos mintákat lehet létrehozni. Természetesen tüstént kedvet kaptam, hogy felélesszem a régi tudásomat, sőt, folyamatosan tanulom az új technikákat.
 
Az ásványok is mindig érdekeltek, és pár éve elkezdtem mélyebben foglalkozni velük. Nem szervezett keretek között, csak autodidakta módon tanultam, és inkább az érzékelésemre hagyatkoztam. Számomra az, hogy miből van egy ásvány, milyen a kristályszerkezete és hol bányásszák, érdekes, de nem olyan fontos, mint a speciális energiája, amit némi gyakorlással meg lehet érezni. Előbb elláttam ásványkarkötővel és nyaklánccal magamat és a családomat,  aztán mivel szívesen fogadták, jók voltak a visszajelzések, nyitottam egy csoportot a Facebookon, ahol már vállalkozóként árusítottam az ékszereket.
 
Most pedig még egyet léptem az Ara Rauch Kézművek oldal elindításával. 
 
Ide teszem fel az általam készített makramékat - nem csak karkötőket, fülbevalókat és nyakláncokat, hanem nagyobb terveim is vannak - ide kerülnek az ásványékszerek, és lesznek olyan mikromakramé ékszerek is, amelyekbe ásványokat foglalok be.
 
Nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is készítek ékszereket, ásványból is, makramézva is, rendelésre is. Betegségek, lelki és életvezetési problémák hatékony energetikai támogatója lehet egy-egy speciális ásvány. Ha nem találsz olyat az oldalon, amire a szíved vágyik, írj nekem, megbeszéljük. 
 
Gyere, nézz szét, hívd meg olyan ismerőseidet, akiket érdekelhet a téma. Hetente többször fogok feltenni újdonságokat --> Ara Rauch Kézművek
 
De azért --
az írást sem hagytam abba (egy regényt írok új szereplőkkel, új helyszínnel, új mondanivalóval), meditációk is készülőben vannak, és a Tengely-módszert is igény szerint alkalmazom vagy tanítom a bátor önként jelentkezőknek. Szeretettel fogadok minden érdeklődőt!
 
Ara Rauch
 
  
 
  
 
  

 

0
0
0
s2sdefault
Regisztrálva és belépve írhatsz és olvashatsz hozzászólásokat.

 

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap195
Tegnap194
Összesen930577
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk