Álomfejtés ----

Néhány évvel ezelőtt sok-sok álmot kielemeztem, mert akkoriban érdekelt a szimbólumfejtés.

Már évek óta nem csináltam álomfejtést, teljesen másfelé vitt az életutam.
És már nem is fogok álmot fejteni, abbahagytam, leálltam vele, beszüntettem.
Más dolgok érdekelnek, ezeket is megtalálhatod itt a honlapon.
Kérlek, ezért már NE küldj nekem álmokat, hogy fejtsem meg.

 

Bővebben: Álomfejtés ----

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 861

Endre 14. 03. 09.

Az álom amit ide beírok ma este volt és nagy hatással volt rám valami miatt nagyon kellemes és jó álom volt.

Egy gyönyörű erdőben vagyok minden nyugodt. Egyszer 2 fa között egy átjáró nyílik valahova az átjáró kb mintha egy üveglap lenne csak simán át lehet rajta lépni. Átlépek. A látvány egy izzó lángoló erdő a talaj izzik amin állok és a látvány lenyűgöző nagyon jó érzés. valami arra késztet hogy induljak beljebb ebbe az erdőbe. különböző lények közelednek felém felemelem a kezem tenyeremből fehér fénysugár indul el a lények felé megsemmisítése őket. Már futok ez erdőben kezemből egyre többször jön elő a fehér fény. Elérek egy újabb üvegfalat aminek túloldalán a normál emberi világ van átlépek és megérkezek az ismert földi világba a kezem még mindig fehéren izzik. Felébredek.

 

Bővebben: Endre 14. 03. 09.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2507

Fabian multidimenzionális álma 12. 04. 20.

Fabiannak többször voltak nagy ívű álmai, amikben átlépett más dimenziókba, és tudatosan átélt multidimenzionális élményei is. Ezt az álmát elemzés nélkül közlöm, annyi hozzáfűzéssel, hogy a lehetséges valóságokat ilyen tág perspektívából is el lehet képzelni, és ahogy a cseten néhányan beszélgettünk, többünknek ismerősek voltak a részletek a saját emlékeinkből.

Fájdalmas aktualitása ennek az írásnak az, hogy Fabian nemrégiben itthagyta a Földet, és azóta ki tudja, hányadik dimenzióban jár.

Fabian› olyan álmom volt ma este (1 körül aludhattam el), hogy ha összegyúrjuk az eddigi álmaimat és megszorozzuk százzal, akkor sem érnének ezzel fel

Fabian› pedig azért álmodtam már érdekeseket

Fabian› eónokat ölelt fel, ott voltam, amikor először a Földön járt a magunkféle, még teljes képességei birtokában

Fabian› repülni, dimenziót váltani, időben ugrálni, párhuzamos lehetőségekre átugrálni olyan volt, mint lélegezni, természetes és magától értetődő

 

Bővebben: Fabian multidimenzionális álma 12. 04. 20.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2882

Emi 12. 03. 21.

2012 táján sokan álmodtak világvége - Föld pusztulása és megmentése - kataklizma - menekülés tartalmú álmokat, ezért teszem fel Emi álmát. Ez az álom nagy ívű, és a mondanivalója többek számára is jelentést hordozhat. Pontosan megmutatja, milyen feladataink vannak (nem csak 2012-ben): kitakarítani a múlt porát, rendet rakni a belső világunkban, és ráébredni, mi a valódi hivatásunk.

Ara

 

Egy poros, félhomályos raktárban voltam. Deszkákból lehetett összetákolva, mert a fal résein itt-ott beszűrődött a fény. Legalább két emelet magas volt, a központi helyiség teljes belmagasságú. Itt találtam magam. Először próbáltam felfogni, hol vagyok. Bámulom a réseken beszűrődő fénycsíkokban szálldosó porszemeket, majd alaposan körülnézek. Fából készült ládák vannak, rendezetlenül mindenhol. Tetejük csupa por. A földön újságpapírok nagy rendetlenségben. A ládák miatt alig kivehető, hogy a terem közepén, szobor talapzatok alkotnak egy körformát, ugyanis úgy vannak pakolva a ládák, ennek a körnek a közepére is jutott belőlük. Amikor feltűnik nekem ez a kör alakzat, akkor jelek kezdenek felvillani a helyiségben. Egyelőre csak két jel.

 

Bővebben: Emi 12. 03. 21.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2823

Maitra 11. 10. 02.

(Néhány instrukció után Maitra szép elemzést hozott össze, amit kiegészítettem még pár mondattal.)

Kb.két hete minden éjjel szín tiszta átlátszó vízben vagy állok,vagy megyek,vagy msát látok benne,de a víz mindig ott van

A kapcsolatom a régi.....erről kár is beszélni,de a fejem rengeteget fáj.....3napja nem:)...végre

 Szóval kb.két hete minden éjszaka benne van az álmomban a víz.Teljesen tiszta átlátszó.Mindig bele kell mennem,feküdtem is benne mert elöntötte a sátort amiben aludtunk,hó formájában is volt amibe nagyon nem akartam bele menni mert láttam,hogy a többiek távolabb már úsznak,és ott már mély,és erre nem is emlékszem bele mente-e,de ma éjjel is,most egy kis csecsemőt vettem ki a vízből.Szóval a lényeg a víz,de nincsen tőle rossz érzésem,de nagyon érdekes,sosem volt még ilyen visszatérő álmom,pláne nem egymást követő napokon ilyen hosszú ideig.

 

Bővebben: Maitra 11. 10. 02.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2819

Sigya 11. 08. 25.

SigyaAra volt egy furcsa rövid álmom érdekel? :)

Aramondd csak :)

Sigyade ez olyan furcsa hogy nagyon :)

Sigyaotthon felébredtem álmomban gondoltam fözök egy kávét, szét is szedtem a kávé fözőt és a zaccot dobnám a kukába de az meg teli, semmi baj fogtam a kukát és mentem kiönteni de a kukába csak zacc volt dugig

Sigyaegy egész kukányi zacc :)

 

Bővebben: Sigya 11. 08. 25.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 3005

Anisha 11. 08. 20.

Álmodtam egy furát az éjjel, nagyon élénk álom volt....
Segítenél?

Álmomban a kicsi lányom szalagavatójára készültünk. Megdöbbentem, hogy most van, és nem télen, és hogy ilyen hirtelen, de örültem is neki, mert a hidegben ez elég macerás dolog (csinosan kell öltözni....de úgy, hogy azért hazafelé a 2 km-t le tudjuk gyalogolni). Szóval váratlanul ért a dolog. De gyorsan el kezdtem válogatni, hogy mit vegyek fel. Elsőként a kedvenc szoknyám került  a kezembe - ez egy türkiz kék három csíkból összeállított, épp most jött vissza a divatba a fiatalságom óta...arany szálak vannak benne...imádom! és most van épp a varrónőnél, hogy rám jöjjön, ill. zipzár cserén), és mintha abban a lakásban lettünk volna, ahol felnőttem, szóval mutatom a többieknek, hogy szerintük ez jó lesz e, hisz most nyár van....most nem kell olyan szigoruan venni az ünneplő fogalmát. De..azt mondják a többiek, hogy azért mégis kicsit elegánsabban kéne menni.

 

Bővebben: Anisha 11. 08. 20.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2708

Önismeret 11. 08. 20.

Ma éjszaka volt egy mélységesen felkavaró álmom. Nagyjából megmaradt az emlékezetemben,megfogalmazom és mivel ez igazán friss,kíváncsian várom a válaszod,de addig én is megpróbálom megfejteni,érdekel lesz e valami közös szál,fejlesztenem kell a megérzéseimet,vagyis csak egyszerűen oda kell figyelnem rájuk és megbízni bennük,hiszen mindég igazak.

Nem tudom,hogy miért,de éjszaka felébredtem arra,hogy mintha viszonylag halkan,de megállt volna egy motor a ház előtt. De ezután síri csend következett,csak az éjszaka neszeit hallottam,viszont rossz érzésem volt,mintha ott lett volna valami. Meg is próbáltam elküldeni angyali segítséggel,de akkor eszembe jutott egy leendő mesterem szava,miszerint "csak mi vagyunk a minden",mindent mi teremtünk,pl.az angyalokat is,ekkor gondolkodóba estem és ha ezt elhinném akkor csak magamra számíthatok,más nem maradt,elaludtam abban a tudatban,hogy én maga a végtelen  szeretet vagyok,ami mindent legyőz ami nem a szeretet forrásából származik! 

Majd,jött a következő.

 

Bővebben: Önismeret 11. 08. 20.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2994

Marga 11. 08. 19.

Szia Ara , kérlek szépen , ha időd engedi ráhangolódni erre az álmonra. Nagyon ritkán álmodok,, így,, ha igen akkor tudatosan, vagy általában mint a cicák, az egyik félagytekém pihenő üzemmódban a másik éber,,és aztán váltanak..Ezt álmodtam :
Egy a mostani énemnek idegen helyen voltam, de az álomban otthonosan mozogtam benne, és munkahely volt. Észre vettem, hogy szűlni fogok, és elvonultam egy külön helységbe, de nem volt nagy hasam, és amikor megnéztem, akkor már a kis feje a gyereknek kb homlokig kint volt.Mindez állva történt. Tartottam a kezemmel a gyerek fejét, és nem voltak fájdalmaim, csak egy tompa feszítés.

 

Bővebben: Marga 11. 08. 19.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2694

Nina 11. 08. 19.

Szia Egy kis segítséget kérek. Nem szoktam, vagy nagyon ritkán szoktam álmodni. de most az éjjel, vagy hajnalban álmodtam. Egy kórházban, vagy valami hasonló helyen, ahol fehér köpenyben voltam, és egy pihenő szoba félében belenéztem a tükörbe és akkor a hajamban láttam egy tetűt mászni. Valami ilyesmit álmodtam. Kitudsz ebből valamit hámozni? Köszönöm előre is. puszi.

 

 

Bővebben: Nina 11. 08. 19.

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 2704

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap26
Tegnap205
Összesen942099
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk