A Tengely-módszer - videó

 Írtam könyveket, készítettem meditációkat, megtanítottam szépen beszélni negyven év alatt legalább kétezer gyereket, elemeztem álmokat, gitároztam, kézműveskedtem: makraméztam, szőttem, ásványékszereket készítettem - de szerintem a legértékesebb mindazok közül, amit valaha létrehoztam, a Tengely-módszer. 

 

Ez engem kihúzott a csávából, könnyebbé tette a nehéz időszakokat, egyensúlyba hozta az életemet - és nem csak az enyémet, hanem már jó pár emberét.
 
Hogy miért nem olyan népszerű, mint egyes önismeretinek nevezett módszerek? 
 

 

Bővebben: A Tengely-módszer - videó

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (0) Találatok: 906

A Tengely-módszer

2012-ben dolgoztam ki a Théta-elfogadás-egyensúly módszert, amely az évek során szerzett tapasztalataim alapján egyre bővült és részleteződött. Az első ebben a témában tartott tanfolyam még egynapos volt, és a hozzá tartozó jegyzet, amit a résztvevőknek átadtam, 10 oldal. Az utolsó megtartott tanfolyam négynapos volt (két hétvége, szombat-vasárnap, naponta 8 óra elmélet és gyakorlat). Az első hétvégéhez tartozó jegyzet 55, a másodiké 17 oldalas tömény információ: mindig, amikor letisztult, megfogalmazódott bennem valami, azt hozzáírtam az aktuális jegyzet anyagához.

Mivel én is, mint a legtöbb ember, érésen, változáson megyek keresztül, a módszer is alakult, fejlődött. Az alap nem változott, de az újabb és újabb felismeréseim kiegészítették, részletesebbé és pontosabbá tették a módszer elméleti és gyakorlati anyagát. 

 

Bővebben: A Tengely-módszer

0
0
0
s2sdefault
Hozzászólás (1) Találatok: 2431

Webshop kosár

A kosár üres

Bejelentkezés

Ara Rauch oldala

Vihetsz és megoszthatsz tartalmakat az oldalról, az eredeti forrás feltüntetésével.

Az oldalon minden tartalom szabadon elérhető regisztráció nélkül is. Ha hozzá szeretnél szólni a cikkekhez, azt regisztrálva és belépve teheted meg. Ha pedig értesítést kérsz a frissítésekről és programokról, akkor arra kérlek, hogy iratkozz fel a hírlevélre.
A honlap folyamatosan frissül.
ÉREZD JÓL MAGAD!

 

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozók havonta változó kedvezményeket kaphatnak a könyvek és a programok árából.

Ha fel szeretnél iratkozni a hírlevelemre, küldj egy "Hírlevél" tárgyú üzenetet itt:

 Üzenetküldés

Facebook

Statisztika

Mai nap21
Tegnap205
Összesen942094
Indult 2013.07.01. CoalaWeb

Hozzászólások

Vendég (hosting)
Álmaitok üzenete itt: Cikk
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Vendég (hosting)
Feloldott pecsét itt: Cikk
Vendég (hosting)
Pecsét a karodon itt: Cikk