Programok

Meditációs Gyógyító Tábor 2020

Még mindig sok a bizonytalanság. Azt szerettem volna, ha mindenki, aki jelentkezik a táborba, biztos legyen magában - de az ismert körülmények miatt ez nem így történt, én meg nem akarok senkire semmit rábeszélni. Még mindig csak ígérik, hogy ekkor meg ekkor feloldják a hazaérkezés utáni karantént - de két héttel az indulás előtt bizonytalanra senki sem tervez.

Jó lett volna az Adria hűs hullámaiban, a szikrázó napsütésben pihenni, jó lett volna egy csoportot a meditáció hűs hullámain lelke szikrázó fényébe vezetni, mert mindez nagyon jó érzés: örömöt ad, békességet és szabadságot. 

Jövőre! Aki ezt választja, 2021-re, június második felére írja be a naptárába: Meditációs Gyógyító Tábor Arával Horvátországban. :))

A mindennapok hajszájában, pörgésében sokszor nehéz elcsendesedni, befelé figyelni, a valódi Önmagunkat megélni. Ebben sokat segíthet a napi meditáció, de van, aki erre is nehezen szakít időt. Meditációs gyógyító táborunk egy lehetőség, hogy meditálhass, gyógyulhass, kikapcsolódhass, vagy ha csak a tengerpartra vágysz, akkor nyaralhass.

A tábor fő témája: gyógyulni és önmagunkhoz közelebb kerülni meditációval. Ara Rauch vezetett meditációiaz érzések, megérzések hullámain visznek beljebb önmagunkhoz. A gyógyító térben végzett meditálás a gyógyulás irányába tereli az energiákat.

Napi két vezetett meditációt tartunk, melyek témái főként az öngyógyítás, az önmegismerés, önbizalom, önbecsülés körére adnak enyhítést vagy megoldást.

Lesz meditáció Young Living terápiás illóolajokkal, és lesz egy meditáció ásványokkal, drágakövekkel is. A kiválasztott ásványt a résztvevők haza is vihetik.

A meditáció hasznosságát és előnyeit nem kell ecsetelnem azoknak, akik szoktak meditálni. Ara Rauch különleges, feltöltő és gyógyító meditációival pedig itt megismerkedhetsz, ha még nem találkoztál velük: Saját készítésű meditációk  

A táborban Dharmista Dasi gondoskodik a legjobb minőségű alapanyagokból készített indiai, egészséges, tápláló, vegetáriánus ételkülönlegességekről, a felejthetetlen gasztronómiai élményekről (büfé reggeli, háromfogásos ebéd, vacsora).

A Meditációs Gyógyító Tábor időpontja: 2020. június 20-27 (8 nap, 7 éjszaka)
Táborvezető: Ara Rauch

Táboraink helyszíne Brac szigete, az Adriai tenger egyik, csodaszép természeti adottságokkal rendelkező gyöngyszeme. A tenger és napsütés szerelmesei, valamint az aktív pihenésre vágyók számára is tökéletes választás. A táborok tematikus programjai mellett szabadidőnkben romantikus öblökben strandolhatunk, sétálhatunk a pálmafás utcákon, de kirándulásra, kerékpározásra is számos lehetőség nyílik.
Szállásunk a tündérien békés Sutivan falucskában található. Az elhelyezés 2, illetve 4 fős légkondicionált apartmanokban történik, 150 méterre a tengertől. Minden szoba tengerre néző terasszal, felszerelt konyhával, televízióval rendelkezik.

Az utazás egyénileg történik, de amennyiben a táborozók igénylik, telekocsi, azaz a közös utazás megszervezésében segítünk, illetve az egyéb lehetőségekről is tájékoztatunk (vonat, stb.)

A tábor részvételi díja: 390 Euró/fő.
Amennyiben a táborban a családoddal szeretnél részt venni, az alábbi kedvezményeket tudjuk biztosítani számotokra:
Gyermek részvétele 0-3 éves korig ingyenes, 3-10 éves korig 190 Euró.
Felnőtt családtagok, akik nem igénylik a tábori programokat, és 10 éven felüli gyermekek 320 Euró/fő áron csatlakozhatnak.

Fizetési határidő: június 1.


Mit tartalmaz az ár?
Az ár tartalmazza a szállás és étkezés költségeit, valamint a meditációs programok díját.
Nem tartalmazza az utazás költségét, a speciális menü felárát (laktóz- gluténmentes), a belépőjegyet a Blaca kolostorba (40 Kuna), valamint az esetleges biciklibérlés költségeit.
Természetesen a kiránduláson és az egyéb kötetlen programokon a családtagokat is szívesen látjuk.
A faluban parkolásért, strandolásért nem kell jegyet váltani.

Jelentkezés: http://www.vegatabor.hu/jelentkezes  

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.