Atlantiszi Elianthe

4. Az atlantiszi-marsi faj jellemzői

(Szemelvények az Atlantiszi Elianthe c. készülő könyvemből, 4. rész)

 

Atlantisz földrészén több egymást követő és időnként egymás mellett élő népcsoport és kultúra élt és virágzott. Amiről én beszámolhatok, az az utolsó, technokrata kultúra.

Drunvalo Melchizedek Az Élet Virágának ősi titka c. könyvében négy különböző humanoid fajt említ, akik Atlantisz idejében éltek: a lemúriaiakat, a hébereket, a marsiakat és a földi, abban az időben ősemberi szinten álló embereket. Ezekből nekem két fajnak a jelenlétéről vannak emlékeim: a marsi és a földi emberekről.

Én, Elianthe, marsi voltam.

3. Ismerkedés

(Szemelvények az Atlantiszi Elianthe c. készülő könyvemből, 3. rész)

 

Úgy kezdődött a kapcsolatom Elianthéval, hogy nagyon szerettem volna tudni a felsőbb énem nevét, akkoriban ez valamiért fontosnak tűnt nekem. Többször is megkérdeztem meditációban, és azt gondoltam, majd meghallom, de nem: egy alkalommal betűk kezdtek el felvillanni előttem, egymás után, mindig csak egy, s én összeraktam belőle a szót: Elianthe. Azonnal le is írtam, nehogy elfelejtsem. De nem voltam benne biztos, hogy valójában kinek a nevét kaptam meg.

Fogalmam sem volt, hogy ez egy létező, bár ritka név, de a Google-ban rákeresve kiderült, hogy pl. Dél-Afrikában egy vendégházat neveznek így. Megragadott a név dallama, a lüktetése, és valami mélyről feltörni akaró érzés is kapcsolódott hozzá, egyelőre még kibonthatatlanul, teljességében átérezhetetlenül és megfogalmazhatatlanul.

1. Bevezető

ATLANTISZI ELIANTHE

 

- Készülő könyvem részletei - Ara Rauch

 

(A NAYU - ATLANTISZI ELIANTHE  c. könyv készre írva várja azt a kiadót, akiben kellő bátorság lakik, hogy kiadja ezt a most (még) szokatlan információt az emberi beszéd kialakulásáról.)

 

Mesélek neked, figyelj. Ne csak a füledet nyisd ki; nyílj ki te magad a mesére, mert ez a mese az én emlékeimet álmodja újra, és ha ez a könyv eljutott a kezedbe, akkor lehetséges, hogy az én emlékeim és a tieid részben közösek.

Tekintheted ezt az írást szórakoztató irodalmi műnek, a fantázia termékének is, ez a te döntéseden múlik. Ám számomra ez afféle személyes élménybeszámoló arról, hogyan ismerkedtem meg az egyik előző életemmel, hogyan fedeztem fel a kapcsolatot és az összefüggéseket köztem és közte, hogyan küzdöttem meg vele, hogyan fogadtam magamba, és hogyan tanultam meg egyre többet magamról őáltala. Látomások, emlékek a régmúltból, vagy információk egy magasabb dimenzióból, rengeteg világrengető (az én világomat megrengető) felismeréssel. Mindig akkor döbbentem rá újabb részletekre, amikor a jelenlegi életemben olyan ponthoz érkeztem, amelyben az információ kitágította a tudatomat, átláttam a helyzetemet, és felismerhettem valami olyan mintát, ami ismétlődésével megmutatott valamit, ami akkor fontos volt számomra. Mindig a megfelelő élethelyzetben érkezett meg a megfelelő információ, a feltett vagy olykor fel sem tett kérdésemre a válasz.