Tengely módszer

A Tengely-módszer - videó

 Írtam könyveket, készítettem meditációkat, megtanítottam szépen beszélni negyven év alatt legalább kétezer gyereket, elemeztem álmokat, gitároztam, kézműveskedtem: makraméztam, szőttem, ásványékszereket készítettem - de szerintem a legértékesebb mindazok közül, amit valaha létrehoztam, a Tengely-módszer. 

Ez engem kihúzott a csávából, könnyebbé tette a nehéz időszakokat, egyensúlyba hozta az életemet - és nem csak az enyémet, hanem már jó pár emberét.

Hogy miért nem olyan népszerű, mint egyes önismeretinek nevezett módszerek? 

Egyrészt, mert be kell vallanom, a marketing nem az én műfajom. Másrészt, és talán ez a fő ok, mert a módszer nem ígér könnyű és gyors utat, instant megváltást. A Tengely-módszerrel meg kell dolgoznunk, le kell szállnunk önmagunk mélységeibe, és ez bizony fájdalmas, nehéz és hosszadalmas munka. Ámde a mélységben drágakövek rejlenek, és aki ezeket kibontja a sötét takaró alól, valódi kincsek birtokába jut: önmaga legjobb, csodás értékeit hozhatja felszínre.

Hogy megtapasztald a Tengely-módszer hatását az életedre, először néhány konzultációt javaslok, amik alapján eldöntheted, szeretnéd-e önállóan alkalmazni. Ha úgy döntesz, igen, megbeszéljük a továbbiakat. 

További információkat találsz a módszerről a "Tengely" menüben.

Ha kérdésed van, itt tedd fel: Kapcsolat

Ara Rauch